منو

صفحه اصلی

اخبار

چگونه ردیابی داده‌ها در اینستاگرام را محدود کنیم؟ راهنمای تغییر تنظیمات برای حفظ حریم خصوصی

اینستاگرام برای ارائه محتوا و تبلیغات شخصی‌سازی‌شده، فعالیت‌های کاربران در وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های دیگر را ردیابی می‌کند. برای کاهش این حجم از ردیابی و محافظت از حریم خصوصی، می‌توان با تغییر برخی تنظیمات ساده، دسترسی این شبکه اجتماعی به داده‌ها را محدود کرد.

اینستاگرام در هدفمندسازی تبلیغات چنان دقیق عمل می‌کند که گاهی اوقات حیرت‌زده می‌شوید. این شبکه اجتماعی از فعالیت‌های شما در وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های دیگر نیز برای بهبود تجربه‌تان استفاده می‌کند. خوشبختانه، راه‌هایی برای محدود کردن این دسترسی‌ها وجود دارد.

محدود کردن شخصی‌سازی تبلیغات اینستاگرام

به گزارش گجت نیوز، متا ازژوئیه ۲۰۲۶کنترل Activity from other businesses را ارائه کرده تا استفاده کسب‌وکارها از اطلاعات ارسالی‌شان برای شخصی‌سازی تبلیغات و فید دراینستاگرام را محدود کنید.

برای تغییر این تنظیمات:

  1. در اینستاگرام، به پروفایل خود بروید.
  2. منوی سه‌خطی را انتخاب کرده و Accounts Center را باز کنید.
  3. “Activity from other businesses” را پیدا کنید (اگر نبود، مسیر قدیمی Ad preferences > Ad settings > Activity information from ad partners را دنبال کنید).
  4. گزینه منع شخصی‌سازی را فعال کنید.

این تنظیمات، جمع‌آوری داده‌های درون برنامه‌ای یا ارسال داده‌ها توسط کسب‌وکارها را متوقف نمی‌کند؛ تبلیغات بر اساس فعالیت‌های شما داخل برنامه همچنان نمایش داده خواهند شد.

کنترل دسترسی‌های دستگاه و حساب‌ها

برای محدود کردن دسترسی اینستاگرام به گوشی:

  • آیفون:به مسیر Settings > Privacy & Security > Tracking بروید و دسترسی اینستاگرام را خاموش کنید.
  • اندروید:از مسیر Settings > Apps > Instagram > Permissions، دسترسی‌های غیرضروری (مانند موقعیت مکانی، مخاطبین، عکس‌ها و میکروفون) را غیرفعال کنید.

برای همگام‌سازی مخاطبین، در Accounts Center > Your information and permissions > Upload contacts گزینه Connect contacts را غیرفعال کنید. برای حذف مخاطبین آپلود شده قبلی، به Instagram.com و بخش Manage contacts مراجعه کنید (حذف کامل تا۹۰ روزطول می‌کشد).

حذف یک حساب از Accounts Center > Accounts، استفاده متا از اطلاعات مشترک برای شخصی‌سازیتبلیغاترا محدود می‌کند.

مدیریت چت‌های هوش مصنوعی متا

متا از۱۶ دسامبر ۲۰۲۵تعاملات با هوش مصنوعی خود را برای شخصی‌سازی محتوا و تبلیغات به کار می‌برد. تنظیمات مستقیم برای جلوگیری از این استفاده در حین چت وجود ندارد.

برای پاک‌سازی چت‌ها دراینستاگرام:

  • /reset-ai: برای حذف یک مکالمههوش مصنوعیو جزئیات ذخیره‌شده آن.
  • /reset-all-ais: برای بازنشانی تمام چت‌های هوش مصنوعی در برنامه.

این دستورات فقط زمینه ذخیره‌شده را پاک می‌کنند و جایگزینی برای انصراف از تبلیغات یا جمع‌آوری داده‌های عادی نیستند. هرگز اطلاعات حساس (نام، آدرس، جزئیات مالی یا پزشکی) را در چت‌های هوش مصنوعی متا وارد نکنید.

#تبلیغات شخصی سازی شده #تنظیمات اینستاگرام #ردیابی داده ها #اینستاگرام #حریم خصوصی
منبع: عصر ایران